digitale sanabel

De digitale producten van Sanabel zijn interactieve digitale inhoud om gelijke tred te houden met moderne ontwikkelingen en moderne onderwijstechnologieën

Sanabel Europe heeft deze applicatie ontwikkeld om de leerling te ondersteunen bij het consolideren van de vaardigheden die zijn verworven door middel van gerichte oefeningen en interactieve spelletjes.

De applicatie is gratis en vrij van advertenties

Sanabel digitaal platform

Dit virtuele digitale platform is ontworpen en bedoeld voor begeleiders van het onderwijsproces in hun instellingen, het onderwijskader en studenten. het bevat boeken in digitaal formaat en ook verschillende aanvullende oefeningen om de verworven vaardigheden te consolideren.

Het leveren en verkopen van slimme interactieve whiteboards

De huidige digitale revolutie verandert de trainings- en leerprocessen ingrijpend.
De verbazingwekkende ontwikkeling die dit veld de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, heeft geleid tot de geleidelijke opname van smartphones, tablets en veel digitale producten in het algemeen in ons dagelijks leven.
De school evolueert om deze ontwikkelingen op te nemen en optimaal gebruik te maken van nieuwe technologieën.
Wil je optimaal ondersteund worden om van de Arabische taalschool een digitale school te maken? Wij adviseren en assisteren u bij het kiezen van de apparatuur die past bij uw huidige systeem en uw toekomstige projecten.